Verkstad

Välkommen till våran cykelverkstad

Behöver din cykel servas eller repareras så kan du tryggt  lämna den i våra händer. Med våra cykelexperter så kan du få hjälp med allt ifrån att pumpa däck till att serva hydraliska bromssystem och dämpare. Vi har även ett stort lager med tillbehör och reservdelar för att kunna lösa dina cykelproblem så snabbt som möjligt. Det behövs ingen tidsbokning, du lämnar in din cykel sen är den reparerad och klar senast nästa vardag. 

Skulle vi behöva beställa delar till din cykel så får du ett SMS när den är klar

Vi är ett SHIMANO SERVICE CENTER

      På ett Shimano Service Center kan du alltid förvänta dig förstklassig service från de som kan din cykel bäst. Här behöver du aldrig oroa dig för brister i kvalitet, pålitlighet, kunskap eller säkerhet. Vi vill att det ska vara enkelt för dig att ta hand om din cykel - därför gör vi alltid vårt yttersta för att hjälpa dig med det.  Så fråga oss om vad som helst! Vår expertis finns här för dig - igen och igen och igen.


         Vi utbildar oss kontinuerligt på Boschs elcykelsystem och är certifierade Bosch eBike Service partner


          Har du en Enviolo växel som behöver servas eller lagas? Inga problem, Vi är utbildade och certifierade på dessa nav.   


Vi erbjuder cykelservice i världsklass

*  Shimano-utbildade och certifierade mekaniker
* Bosch eBike-utbildade och certifierade mekaniker
* Enviolo-utbildade och certifierade mekaniker

* Alltid orginaldelar från våra leverantörer

Här kommer några prisexempel på reparationer:

Punktering: från 270 kr
Vi söker alltid igenom däck, slang och fälg för att hitta orsaken till punkteringen så du slipper återkomma. Vi ersätter din trasiga slang med en ny. Behövs däcket bytas tillkommer kostnad för ett nytt däck.

Riktning av hjul: från 365 kr
Vi ser över hela hjulets ekrar och spänner upp dom så att hjulet blir så rakt som möjligt, tänk på att en skadad fälg aldrig kan bli helt rak igen. Är det trasiga ekrar i hjulet så tillkommer kostnad för ekerbyte samt ekrar.

Justering av växlar: 320 kr 
Kontroll och justering av dina kedjeväxlar. Vi smörjer även upp kedjan och dina vajrar för att dom skall fungera lättare och länge. Behövs vajrar och höljen bytas så tillkommer priset för bytet och delarna.

Justering av broms: 195 kr/broms
Vi ställer in bromsklossarna rätt och justerar vajerspänningen för att få din broms att fungera så bra och säkert som möjligt. Behövs bromsklossarna bytas så tillkommer kostnad för dessa

Service av framgaffel: från 695 kr
En dämpad framgaffel behöver servas ungefär var 30-50 timme för att den skall fungera bra och hålla länge. Vi monterar isär din framdämpare, rengör och kontrollerar samt monterar ihop den med ny olja. Behövs det nya delar så tillkommer priset för dessa.

Du vet väl att din cykel behöver kärlek och omsorg, därför har vi tagit fram tre olika servicepaket

Small
Justering av växlar, bromsar och styrlager. Kontroll av slang och däck
Kontroll och smörjning av kedja och drivpaket. Allmän kontroll av cykelns kondition och säkerhet
PRIS 395:- (Priset gäller för arbetskostnaden. Kostnad för delar tillkommer, Arbete som ej ingår i servicepaketen debiteras enligt separat lista)

Medium
Justering av växlar, bromsar och styrlager. Kontroll och ev byte av slang och däck Kontroll  smörjning och byte vid behov av kedja och drivpaket. Enklare hjulriktning och justering av nav vid behov Allmän kontroll av cykelns kondition och säkerhet
PRIS 650:-  (Priset gäller för arbetskostnaden. Kostnad för delar tillkommer, Arbete som ej ingår i servicepaketen debiteras enligt separat lista)

Large
Justering av växlar, bromsar och styrlager. Kontroll och ev byte av slang och däck. Kontroll smörjning och byte vid behov av kedja och drivpaket.Riktning av hjulen i riktställning Invändig rengöring och infettning av växelnav Allmän kontroll av cykelns kondition och säkerhet
PRIS 1100:-  (Priset gäller för arbetskostnaden. Kostnad för delar tillkommer, Arbete som ej ingår i servicepaketen debiteras enligt separat lista)

JavaScript seem to be disabled in your browser.

You must have JavaScript enabled in your browser to utilize the functionality of this website.